kom og mød os

hvis du vil vide mere om jobbet som Cyberanalytiker.

Vi vil gerne møde dig

Vi vil gerne møde dig – og  give dig muligheden for at møde os. På den måde kan du stille alle de spørgsmål, du måtte have, og få et godt indblik i, hvad det egentlig betyder at være cyberanalytiker i det nationale situationscenter.

Vi har sammensat et program på 2 timer med en kombination af oplæg om vores situationscenter, oplæg fra vores nuværende cyberanalytikere, som kan fortælle om deres rejse og om at være en del af Cyberakademiet, og så slutter vi af med muligheden for at deltage i en mindre øvelse.

Du får dermed mulighed for at få et langt bedre indblik i, om rollen som junior cyberanalytiker kunne være noget for dig.

Hvor og hvornår?

AALBORG

Dato: 24. januar 2023

Tid: 15.00 – 17.00

Sted: UCN // Auditoriet

Sofiendalsvej 60
9200 Aalborg

AARHUS

Dato: 25. januar 2023

Tid: 15.00 – 17.00

Sted: INCUBA // Kantinen

Åbogade 15
8200 Aarhus N

ODENSE

Dato: 31. januar 2023

Tid: 15.00 – 17.00

Sted: SDE // Konferencesal

Munkebjergvej 130 /MU7
5230 Odense M

KØBENHAVN

Dato: 7. februar 2023

Tid: 15.45 – 17.45

Sted: TEC // Auditorium 1

Paul Fennebergs Allé 20
2800 Kgs. Lyngby

Hvordan bliver man Junior Cyberanalytiker?

En ansættelse som junior cyberanalytiker, starter med 3 måneders lønnet uddannelse på vores Cyberakademi. Det er et koncentreret uddannelsesforløb, hvor du får den viden og de færdigheder, du skal bruge, til at starte i vores Situationscenter. Alle, der består Cyberakademiet, bliver ansat.

Hvad laver en Junior Cyberanalytiker?

Som junior cyberanalytiker arbejder du i cybersituationscentret, hvis primære opgave er at opbygge et nationalt situationsbillede af cybertruslen ved at samle og analysere informationer fra indberetninger fra samfundsvigtige sektorer og data fra CFCS’ sensornetværk. Der er to roller. Den ene rolle har hovedfokus på teknisk overvågning af systemer, og den anden har hovedfokus på at overvåge netværkssensorer for tegn på cyberangreb. Begge roller er fundamenter for din videre udvikling som analytiker og karriere inden for cybersikkerhed.

Med jeres overvågning og viden skal Cybersituationscentret kunne varsle om mulige cyberangreb, så de kan håndteres hurtigst muligt eller helt afværges.

Vi håber at se dig!

Det er gratis at deltage – og vi sørger for forfriskninger undervejs!